A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/dudakdolgusu360/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Beyaz çatlaklar azalır mı?
Beyaz Vücut çatlakları nasıl geçer?, Çatlakların ilk oluşmaya başladıkları dönemde uygulanan fraksiyonel lazer ile çatlak tedavisi yüksek oranlarda olumlu sonuçlar verir. Beyaz renkte olan eski çatlakların tedavi oranı ise lazer yöntemi ile yeni çatlaklara göre daha düşük olmasına rağmen yapılan tedavi sonucunda çatlak görünümü mutlaka azalmaktadır.
Beyaz Vücut çatlakları nasıl geçer?
Beyaz Vücut çatlakları nasıl geçer?,
Çatlakların ilk oluşmaya başladıkları dönemde uygulanan fraksiyonel lazer ile çatlak tedavisi yüksek oranlarda olumlu sonuçlar verir. Beyaz renkte olan eski çatlakların tedavi oranı ise lazer yöntemi ile yeni çatlaklara göre daha düşük olmasına rağmen yapılan tedavi sonucunda çatlak görünümü mutlaka azalmaktadır.Hangi renk çatlaklar geçer?
Hangi renk çatlaklar geçer?,
Vücudunuzdaki beyaz çatlak izlerini yok edebilecek herhangi bir tedavi yöntemi yoktur. Bazı lazer sistemlerinden %80 oranda pozitif sonuçlar alabilmekteyiz. Icon lazer ise lazer enerjisiyle cilt altında ısı kanalları açarak etki eder. Cilt bu kanalları bir travma gibi algıladığı için onarım sürecine girişir.Çatlaklar %100 geçer mi?
Çatlaklar %100 geçer mi?,
Kırmızı ve beyaz renklerdeki çatlaklar için daha gelişmiş bir yöntem olan lazer tedavisi uygulanmaktadır. Fraxel Dual Lazer ile deride bulunan kolajen ve elastin lifleri uyarılır. Böylelikle derinin kendini yenilemesi sağlanır.Çatlaklar azalır mı?
Çatlaklar azalır mı?,
Vücutta henüz çok artmamış çatlaklar için cildi nemlendirmeye yönelik kozmetik tedavi yöntemleri kullanılabilir. Peeling, lazer, mikrodermabrazyon, mezoterapi gibi tedavi yöntemlerini düzenli olarak uygulamak gerekir. Burada cilt çatlaklarının yüzde 100 yok olacağı beklenmemelidir.Beyaz çatlaklara hangi krem iyi gelir?
Beyaz çatlaklara hangi krem iyi gelir?,
Çatlak kremi ya da çatlaklarda lazer tedavisi gibi pek çok yöntemi tercih ederek deri çatlağı görünümünü azaltabilirsiniz. Özellikle düzenli kullanılan çatlak kremleri, oldukça etkili sonuçlara ulaşmanızı mümkün kılacaktır.Kilo verince çatlaklar geçer mi?
Kilo verince çatlaklar geçer mi?,
Crème B-Stria, beyaz çatlakların görünümünü azaltan vücut için bir cilt bakım ürünüdür.Karın germe ile çatlak gider mi?
Karın germe ile çatlak gider mi?,
Çatlak Kendiliğinden Geçer mi? Cilt üzerinde oluşmuş bulunan çatlakların kendiliğinden geçmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Bununla birlikte ergenlik döneminde oluşmuş veya kilo alımı ve hamilelik sonucunda oluşan çatlaklarda azalma dahi gözlenmez.Kalçadaki beyaz çatlaklar neden olur?
Kalçadaki beyaz çatlaklar neden olur?,
Çatlaklar tüm karında olabilir. Ama karın germe ameliyatı ile özellikle göbek deliğinin altındaki çatlaklardan tamamen kurtuluruz. Ama göbek deliğinin üzerindeki çatlaklarda hafif kalma ve görünürde azalma olabilir.Çatlak ilk hangi renk olur?
Çatlak ilk hangi renk olur?,
Bireylerin büyürken değişen hormon seviyesi de çatlaklar oluşmasına neden olur. Özellikle beyazlaşmış çatlaklar çok derin izlerdir. Yeni oluşanlara kıyasla bu tür çatlakların tedavisi daha zor olabilir. İcon lazer ve biodermogenesi gibi tedaviler etkili sonuçlar sağlayan çatlak tedavileri arasında yer alır.Spor yapmak çatlaklara iyi gelir mi?
Spor yapmak çatlaklara iyi gelir mi?,
Deri çatlakları ilk oluştuklarında cilt tonuna göre daha kırmızı-mor arası bir renktedir. Bu dönemde "stria rubra" olarak isimlendirilir. Zaman geçtikçe rengi soluklaşır ve normal deri rengine yakın bir renk tonu oluşur, bu dönemde "stria alba" olarak isimlendirilir.